חזרה לכל הסרטים

פסטה ברוטב שמנת פטריות

וידאו

פסטה ברוטב שמנת פטריות - מאכל משמין עם חמאה והרבה שמנת אבל אחד הטעימים !!

אני משתמש בפטריות שמפניון, זה מה יש פה במכולת..

אבל אפשרי עם סוגים אחרים.. כמובן שמשתמשים גם ברגלי הפטרייה, מרוכזים שם הרבה טעמים.. לא לשכוח טיפה אגוז מוסקט כי זה מה שנותן את הטעם הייחודי שאתם אף פעם לא מזהים :)

מתכון:

מאדים בצל קטן ושן שום עד שזה שקוף.

מוסיפים אריזה קטנה של פטריות שמפיניון חתוכות לפרוסות ומבשלים מספר דקות עד איבוד צורה והגרת נוזלים.

מוסיפים מיכל 250 מ"ל של שמנת מתוקה או לבישול - כמה אחוזים שבא לכם, מומלץ 38% :). מביאים לרתיחה.

מנמיכים את האש ומוסיפים חצי כפית קורנפלור מומס במעט שמנת קרה. מערבבים תוך כדי הוספה.

מתבלים במלח, פלפל שחור ומעט אגוז מוסקט.

הרוטב מוכן, שיהיה בתאבון.

תגובות

פעם ראשונה שמכינה פסטה מוקרם ויצא מאוד טעים תודה על המתכון :)

הוסף תגובה חדשה

עורך טקסט מתקדם

  • כתובות דפי אינטרנט וכתובות דוא"ל הופכות אוטומטית לקישורים.
  • מעבר שורות ופסקאות מתבצע אוטומטית.

עורך טקסט פשוט

  • כתובות דפי אינטרנט וכתובות דוא"ל הופכות אוטומטית לקישורים.
  • מעבר שורות ופסקאות מתבצע אוטומטית.
  • תגיות HTML מותרות: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
נא להתאזר בסבלנות עד שהמערכת תאשר את התגובה.
שאלת אבטחה
כדי למנוע מרובוטים להגיש את הטופס נא לרשום את האותיות ואו מספרים המופיעים בתמונה.
7 + 7 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.