קרפ

קרפ פטריות מוקרם

קרפ פטריות מוקרם

עבדתי בעבר בבית קפה-מסעדה בתור טבח ומצאתי את עצמי שלוש פעמים בשבוע מכין מאות קרפים ממולאים. חלק עם שמנת פטריות וחלק עם גבינה מתוקה. זה היה סיוט של שתי מחבתות בו זמנית, הימנית תערובת מלוחה והשמאלית מתוקה. מצד שני זו גם היתה חויה כי זו מנה שהלכה טוב ונגמרה מהר אז זה אומר שזה היה טעים ועשוי טוב ולכן מזמינים את זה. מאז, בכל פעם שאני מכין קרפים מלווה אותי תחושת סיוט וחויה בו זמנית וזה מוזר ! :)

Subscribe to RSS - קרפ