חזרה לכל המדורים

סלט תורמוס - חמוצי קטניות

גרגרי תורמוס

הטעויות הקטנות של החיים. שלחתי יד לקחת שעועית לבנה ואיכשהו יצא שלקחתי תורמוס. מה אני אעשה עם זה עכשיו ? סלט קר וחמוץ !

תורמוס ככל קטניה יש להשרות במים. קראתי איפושהו שיש רעלנים או משהו כזה בתורמוס וחייבים להשרות לפחות 24 שעות ולהחליף מים מידי כמה שעות. אני בכל מקרה עושה את זה כי זה מקצר לי את זמן הבישול. אני אוהב קטניות שהן קצת קצת קשות, כמו פסטה אל דנטה, אפשר לנגוס וזה לא מושי מושי.

גרגרי תורמוס

מכינים מי מלח בדיוק כמו לחמוצים. לכלי הקיבול מוסיפים: שיני שום, בצלים, כמון ופלפל צ'ילי גרוס. יומיים בחוץ, יומיים במקרר, שופכים את המים ומעבירים לכלי הגשה עם קצת מיץ לימון סחוט טרי וקצת שמן זית.

סלט תורמוס קר

בתאבון.