אני עובד עם מה שיש. כמעט סופ"ש וסלסלת הירקות התרוקנה. נשאר חציל בינוני ותפוח ירוק. במקרר חצי גביע גבינה וכמה פירורי כנענית... פתאום הכל התחבר ביחד.. אני מניח שזה היה צפוי - בן אדם בפינה הוא הכי יצירתי :)
את החציל פורסים לאורכו - פרוסות דקות אך לא כאלה שיקרעו בקלות. מטגנים עד הזהבה, סופגים את השמן ונותנים לחציל להתקרר מעט. תערובת הגבינה צריכה להיות קשה אך שאפשר למרוח אותה מבלי להזיק לחציל. מסדרים את הפרוסות על מחצלת סושי כך שאחת יושבת על הקצה של קודמתה. מורחים בעדינות את תערובת הגבינה, מסדרים רצועות תפוחי עץ (גזר, מלפפון מה שבא לכם) לרוחב ומגלגלים בעדינות. רצוי להכניס למקרר לשעה לפני שפורסים. מגישים על רבעי פיתה בגריל עם מעט בלסמיקו די מודנה (אם היה לי...)
הפתעתי את עצמי ! זה באמת אחד הדברים המעניינים שאכלתי בזמן האחרון...
בתאבון :)