לחם

לחמניות קוראסון עם גבינה

לחמניות קוראסון ממולאות גבינה

אני אוהב ריח של בישול בבית, יותר מכל אני אוהב ריח של מאפים ובין המאפים אין על ריח של לחם. אני בטוח שזה משהו קדמוני, יצר, חשק שהוא חלק טבוע באדם מאז המצאת האש. לא סתם בהרבה מקומות בעולם קוראים למאפה\לחם בשם הפשוט - תנור. לפעמים אני מקלל את הרגעים בהם אני מגיע למכולת כשהיא לקראת סגירה רק כדי לגלות שאין שום של לחם אפילו לא מהיקרים האלה באריזות ניילון נצמד.

לחמניות טיפשות

לחמניות טיפשות

יש ימים כאלה, אתה פותח את המקרר - כלום חוץ מביצים. מגירת הלחם - כלום. מזווה - יש טונה.

מה עושים (ואיפה הייתי כל השבוע) ?  מבשלים ואופים כמו פעם לפני עידן המשלוחים והפיצוציות 24/7.

אני רגיל לעבוד עם השמרים בקוביה וזה מה שעובד לי הכי טוב.

חצי קוביית שמרים
חצי שקית קמח
מים \ חלב \ נוזל אחר
כף שמן זית (ככה אני אוהב)

Subscribe to RSS - לחם