חזרה לכל המדורים

לא חריף - פרק ראשון

חריף אדום

אני אוהב חריף, אני לא יודע מה הסיבה אך עם אהבה לא מתווכחים, מקסימום מחפשים אחרת עד שמוצאים את האחת. החיפוש קצת מעייף, בכל פעם אני מוציא ממיטב כספי על צנצנת שמשדרת חריפות קטלנית ובכל פעם מתאכזב, כנראה שכל האיפור וצבעי המאכל והאריזות היפות, זה שיווק וצריך לבדוק מה יש בקנקן לפני שמחליטים על יחסים ארוכי טווח.

נעים מאוד, פינה חדשה בה אבדוק בכל פעם סוג אחר של "חריף" מבין עשרות המותגים הקיימים על מדפי הרשתות המובילות אך גם אלו המתחבאים במכולות הקטנות...

אבדוק שני מדדים עיקריים מבחינתי, חריפות וטעם, המדד הוא בין אחד לעשר.

המבחן הסופי הוא אכילת כפית גדושה באדום או ירוק :)

לסיכום...

תבליני ביטון - אריסה חריפהתבליני ביטון - מאיר - אריסה חריפה, חריף פיקנטי.
ארץ ייצור - לא רשום, מיוצר ע"י SAMK
תכולה: כ 250 גרם.
מחיר: כ 15 ש"ח

מדד חריפות: 3
מדד טעם: 3

לא משהו. רשום שיש תבלינים וחומרי טעם וריח.. לא מרגישים אותם ולא מרגישים את החריף. יש לזה טעם של פפריקה עם שמן.

תגובות

לא באמת אתה צוחק? אתה כנראה עוד לא יודע מה זה חריף אין דבר בישראל שהוא יותר חריף מלאכול פלפל חריף טרי, ואם אתה מחפש באמת חריף אז לך על פלפל HABANERO שיש רק בקיבוץ ליד אילת

פלפל ירוק טרי ? זה לא כזה חריף....גם האדום לא... שמישהו מאילת ישלח לי חבנרו בבקשה :)

האזרח אלף