חזרה לכל הסרטים

טופי שוקולד


טופי שוקולד מדהים מארבעה מרכיבים בלבד - קל פשוט ומהיר.

1 פחית חלב מרוכז
50 גרם חמאה
3/4 כוס סוכר חום
200-300 גרם שוקולד - יותר שוקולד=טופי קשה יותר.

מוסיפים את החלב המרוכז אל תוך סיר עם תחתית עבה ומחממים מעט. מוסיפים את החמאה ומערבבים עד שהיא נמסה לחלוטין ומעורבבת עם החלב המרוכז.

מוסיפים את הסוכר ומבשלים תוך כדי ערבוב עד שהסוכר נמס לגמרי ואינו משמיע רעשים מתחתית הסיר.

כאשר התערובת מתחילה לעלות ורוצה לרתוח מורידים מהאש ומוסיפים את השוקולד. מערבבים לתערובת חלקה ושופכים מייד לתבנית מרופדת עם נייר אפייה.

מצננים שעה במקרר או 15 דקות בפריזר וחותכים לקוביות בגודל הרצוי לכם. מצפים כל טופי באבקת קקאו, שביבי קוקוס או אפילו אבקת נס קפה.

שומרים בכלי אטום בפריזר - הטופי לא יקפא.