חזרה לכל הסרטים

חציל מטוגן בפירורי לחם


פרוסות חציל מטוגן בפירורי לחם - מאכל קל, מהיר וטעים.

פורסים חצילים - ממליחים משני הצדדים ומחכים להגרת נוזלים. שוטפים ומייבשים.

מכינים בצד: קערה קטנה עם ביצה טרופה, מלח, פלפל ומעט חרדל וגם צלחת עם פירורי לחם מטובלים (פירורי לחם רגילים שמוסיפים להם מלח, פלפל,פפריקה, זרעוני שומשום, עשבי תיבול ועוד).

אופן ההכנה כמו שניצל - טובלים בביצה ואז בפירורי הלחם - מטגנים במחבת בשמן עמוק.

יש לבדוק את טמפ' השמן כדי שהחציל לא יספוג אותו.

בתאבון.