חזרה לכל המדורים

בליני עם שמנת חמוצה

בליני

הכנת תערובת הבליני היא עניין כל כך פשוט שאפילו ילד יכול להכין, בסה"כ שלושה ארבעה מרכיבים: קמח, מים, שמרים ומלח. אחר כך - כל מה שצריך זה טיפה סבלנות, ממתינים לתפיחת התערובת כ 3/4 שעה ומטגנים בליני שמנמנים וחמים.

תערובת לבליני

ההבדל בין המעמדות ברוסייה מכתיב איך אוכלים את זה - העשירים מכינים את הבליני בקוטר קטן ומגישים עם קוויאר וחמאה, בקבוק הוודקה שעל השולחן מעיד כי כל המטרה היא לשמן את הקיבה והמערכות לקראת האלכוהול :) העניים מכינים בליני גדול יותר ואוכלים את זה עם שמנת חמוצה. איני עני אך אני לא נוגע בקוויאר ולא בוודקה... (איכסה !)

ניתן להוסיף סוכר לתערובת ויש לכם פנקייק אמריקאי..