אוכל

קובה אדומה - קובה סלק

קובה אדומה - קובה סלק

קובה סלק - קציצות סולת ממולאות פירה ברוטב סלק ועגבניות. יש וידאו כאן.

בצק ל 8 קובה גדולות:

קרפ פטריות מוקרם

קרפ פטריות מוקרם

עבדתי בעבר בבית קפה-מסעדה בתור טבח ומצאתי את עצמי שלוש פעמים בשבוע מכין מאות קרפים ממולאים. חלק עם שמנת פטריות וחלק עם גבינה מתוקה. זה היה סיוט של שתי מחבתות בו זמנית, הימנית תערובת מלוחה והשמאלית מתוקה. מצד שני זו גם היתה חויה כי זו מנה שהלכה טוב ונגמרה מהר אז זה אומר שזה היה טעים ועשוי טוב ולכן מזמינים את זה. מאז, בכל פעם שאני מכין קרפים מלווה אותי תחושת סיוט וחויה בו זמנית וזה מוזר ! :)

טייק אווי בחיפה - אוכל ביתי

טייק אווי בחיפה - אוכל ביתי

טייק אווי - אוכל לקחת - בחיפה, שכונת הדר. בכל יום מרק אחר ותוספת שונה.

הזמנות דרך עמוד הפייסבוק: https://www.facebook.com/EveryThingIsraeli

הזמנות לארוחת צהריים לאותו יום יתקבלו עד שעה 11.

* ניתן להזמין גם סלטים - אריזות של 470 מ"ל.

מרק כתום בטטה גזר ודלעת

מצרכים למרק כתום - גזר, דלורית, בטטה, שום ובצל

מרק כתום קטיפתי וטעים המורכב מבבטה, גזר ודלעת. יש גם וידאו שמראה את כל התהליך.

לא חריף - פרק ראשון

חריף אדום

אני אוהב חריף, אני לא יודע מה הסיבה אך עם אהבה לא מתווכחים, מקסימום מחפשים אחרת עד שמוצאים את האחת. החיפוש קצת מעייף, בכל פעם אני מוציא ממיטב כספי על צנצנת שמשדרת חריפות קטלנית ובכל פעם מתאכזב, כנראה שכל האיפור וצבעי המאכל והאריזות היפות, זה שיווק וצריך לבדוק מה יש בקנקן לפני שמחליטים על יחסים ארוכי טווח.

זכרונותי מרוסיה האדומה

כרוב לבן ברוטב עגבניות

בכל פעם שאני רוצה קצת נוסטלגיה אני מכין כרוב ברוטב עגבניות. זה סוג של זכרון שאני לא יכול לתאר עד הסוף אבל זה כאילו הייתי שם, ברוסיה לפני המלחמה, תבשילים זולים מאוד, פשוטים להחריד וטעימים להפליא.

איך להכין לבנה עם יד אחת ?

הכנת לבנה בחיתול

לפני כמה שנים, נכנסתי לחנות של מוצרים ודברים לתינוקות בקניון והסתובבתי בין המדפים, חיפשתי חיתול בד של פעם. ניגשה אלי המוכרת ואומרת לי, רואים שאתה אבא טרי, צריך עזרה ? כן אמרתי, אני צריך חיתולי בד רב פעמיים של פעם, אני אבא טרי למיכל של יוגורט ורוצה להכין לבנה ! הסתכלה אלי (ועלי) מוזר והלכה לה. מצאתי בסוף.

אלוהים נגלה אלי פעמיים

חציל על האש

היום היה לי מהימים האלו ששנייה אחת לא הייתי פנוי ושנייה אחת לא הייתי לבד. בסביבות 00:30 זה הגיע ואז נפלה עלי תחושת הרעב של - לא אכלתי מהבוקר. פתחתי את המקרר ונדהמתי לגלות ששוב יום חמישי, הרי זה ברור, המקרר ריק. תמיד זה קורה לי אבל איכשהו תמיד אני מוצא פתרון יצירתי !

המלצה על משהו טעים

חצילים ברוטב שום

אני אוהב לנסות דברים חדשים. כשמגיע משהו חדש למקררים וגם מכיל שום, אני לא יכול להגיד לא. אני חייב גם להודות שהדבר הראשון שתפס לי את העין מתוך כל המגוון במקרר הוא המילה שום כי באריזה אין שום דבר חדש.

אוכל הודי - רג'מה רייס

תבלינים לתבשיל הודי, המון שום ובצל

הודו השפיעה עלי בכל כך הרבה מובנים עד כדי שאני לא בטוח שאני יכול לזהות את כל ההשפעות, כשאתה נמצא במקום שישה חודשים משהו משתנה בך אם אתה רוצה בכך או לא. אין ספק שמאז שחזרתי משם, אני אוכל הרבה יותר קטניות ועדשים וגם ארון התבלינים שלי מלא יותר ומגוון יותר.

עמודים

Subscribe to RSS - אוכל